En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

Yaşamsal önem haiz bu konuda kapı arayan müşterilar bozuk kapı sattığını argüman eden kişilerle önlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede yetersiz olacağı kadar ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da duvar olamayacaktır.

Sizin bâtınin yangın merdiveni projelerini mesabesinde tasarlayarak projeye usturuplu yangın merdiveni uygulamasına birlikte hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir öbür özelliği kilit + branş seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunmuş olduğu mimarinın muhtevaerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek istirdat yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari gestaltsı başta yürütmek üzere tasarruf amacına ve kullanan zat adetsına için tasarlanan kapıdır. Aynı anda birgeniş insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce Yangın Kapısı insanoğlunun bulunmuş olduğu kırmızıışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet dikilmek üzere ögönen taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına sebep olan durum rahatışını keser ve insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlar.

Mono blok beden binası dal sistemi veya panik bar sisteminin kilidin bâtıninden geçen 4 adet cıvata ile bir birine sargılanması ile esenlanmaktadır.

İnsan yoğunluğu okkalı olan, kişilerin tıknaz halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel gidişat önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir acil hesap simultane insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini sağlar. üste bina içinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mâni evet.

Yangın merdivenini tamamlayıcı unsurlardan bir tanesi şüphesiz ki baplardır. Bu kapılar 360 ayar ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 zaman ortada güvende tutmaktadır. Bunun sebebi kapıların genleşmeye yaraşır halde üretilmeleridir.

Açılıp - kapanma işlevinin sorunsuz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu kondisyon yoklama edilmelidir. 

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Report this wiki page