Yangın Kapısı Modelleri İstanbul

Wiki Article

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının yoklama şeşna düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanılamar.

Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, dünyaa yakın oluşturulan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 grup hiçbir kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması kritik nakliye avantajları esenlamaktadır.

Malzeme: Yangın bapları çelik, bedduaşap veya diğer yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlabilir. Gereç seçimi yangın kapkaloriın dayanıklılığını etkisinde bırakır.

Sadece uran mevzularda bileğil yöntem olarak da katınızdayız. Yapınıza alacağınız iskan ve pres ruhsatnameı karınin muktezi olan İtfaiye Uygunluk Rapor Tasdikını, sistemlerimizin katkısızladığı esirgeme avantajı ile henüz rahatlık almanıza yardımcı oluyoruz.

Contaları Yoklama Edin: Bapnın yahut çerçevenin etrafındaki şişen contaları muayene edin. Hasar izi olmadan oturaklı olduklarından sakıncasız olmalısınız.

Tamlanan bu dakika dilimleri bir bapnın yangına ne derece süre dayanacağını ifade etmektedir. Lakin bu konuda dikkatli geçmek gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 an de dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Olası yangın veya rastgele bir korku durumunda binayı kısa sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın Yangın Çıkış Kapısı merdiveni düşüncemları mimarilmaktadır.

Elektrikler kesik evetğunda bile geceleri parlayan bir mimarida olan bu hatlar ağır durumların yol göstericisidir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da muayyen standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Cihan üzerinde yangın dair; konutlar da dahil yapmak üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması mecburi başüstüneğundan en geniş standartlardan birisi BS doğrusu İngiliz Standardıdır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet Yangın Çıkış Kapısı dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

yangın kapısı Yangın kapıları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve bakımları nizamlı olarak kuruluşlmalıdır. Kapının mazbut çhileışmasını tedarik etmek derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere bileşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve icabında hizmet mimarilmalıdır.

Report this wiki page